Victoria sieraden
Vorige slide
Volgende slide

Victoria makes you shine.

live your life

De bedoeling is dat we het leven van vrouwen en mannen willen verbeteren en ze laten stralen! 

Door vrouwen en mannen gelijk te laten zijn,
Door vrouwen en mannen te inspireren, meer zelfvertrouwen te geven,
Door een wereld te creëren waarin vrouwen en mannen elkaar steunen,
Door hen schitterende sieraden aan te bieden.

victoria makes your shine

Onze oprichtster Francoise

In 1991 besloot Françoise Kaisin, een gepassioneerde voorstander van directe verkoop, om haar ervaring in de juwelenindustrie een nieuwe impuls te geven door “home parties” te organiseren. Samen met haar vriendin Brigitte Vyncke selecteerde ze prachtige juwelen en stelden ze elk jaar catalogus samen met gevarieerde collecties die inspeelden op de smaak van alle vrouwen.

Françoise was ervan overtuigd dat mensen behoefte hebben aan sociaal contact en dat onze samenleving niet langer de kans biedt om op een gemoedelijke en gezellige manier contacten te leggen. Het duurde niet lang voordat het succes toesloeg, zowel op de Belgische als de Franse markt. Victoria sieraden werd al snel marktleider in directe verkoop van juwelen en breidde zich later uit naar Duitsland en Nederland.

Terugkijkend op het immense succes van haar project, voelt Françoise een ongelooflijke trots en dankbaarheid voor iedereen die haar door de jaren heen heeft vergezeld. 

Helaas is Françoise op 24 december 2022 overleden, maar ze zal altijd in ons hart blijven en voor altijd in Victoria’s DNA gegrift zijn.

meer dan alleen decoratie

Bij Victoria geloven we dat sieraden meer zijn dan alleen maar decoratie. Het zijn persoonlijke uitdrukkingen van onze stijl, onze stemming en onze persoonlijkheid. Daarom ontwerpen en presenteren we onze trendy sieraden met liefde en passie, zodat elke vrouw en man de kans krijgt om een uniek stuk te dragen dat haar of zijn persoonlijkheid weerspiegelt.

Het is dan ook geen verrassing dat Victoria dé marktleider is in de directe verkoop van sieraden. We zijn trots op ons vakmanschap en toewijding aan onze klanten.

duurzaamheidsstrategie - victoria Juwelen

Onze duurzaamheidsstrategie

In 2022 hebben we een ambitieuze duurzaamheidsstrategie opgesteld, bestaande uit vijf kernpijlers. Elk van deze pijlers laat zien dat we ons willen inzetten voor het aanpakken van de sociale en milieuproblemen waarmee we worden geconfronteerd. Hiermee willen we van Victoria een verantwoordelijk en betrokken bedrijf maken, dat zich inzet voor duurzaamheid op alle gebieden, van productie tot verkoop.

Schrijf mee aan ons verhaal

Victoria sieraden, de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Laat de glans en schoonheid van onze collectie je hart veroveren.

welkom bij het team

Word Consulente

Jouw rol is van essentieel belang voor ons verhaal. Als consulente help je onze klanten bij het ontdekken van de prachtige Victoria sierraden. Naast een aantrekkelijke commissie, geniet je van vele andere voordelen.
victoria sieraden-collectie-victoria juwelen

Ontdek de collectie

Victoria heeft een exclusieve verzameling van meer dan 400 sieraden, elk met een nauwgezette aandacht voor detail, zodat je elke dag kunt stralen!
Demo victoria juwelen-victoria sieraden

Organiseer een demo

Wilt u samen met uw familie, vriendinnen en kennissen genieten van een gezellig moment waarbij u onze sieraden ontdekt onder het genot van een drankje en een hapje. Waarom zou u dan niet overwegen om zelf een demo te organiseren?
Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.