Het beste uit jezelf halen-Jolanda Veneman-Victoria Juwelen

Be the best version of you

Het is voor ieder een doel om de beste versie van onszelf te worden. Of het nu gaat om het behalen van succes in ons werk, het vinden van geluk in relaties of simpelweg het vervullen van onze persoonlijke doelen, het nastreven van onze beste IK is een drijvende kracht in ons leven.

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om de beste versie van onszelf te worden. Maar het vereist toewijding, discipline en de bereidheid om onze eigen beperkingen te erkennen en te overwinnen. Victoria Sieraden biedt jou de mogelijkheden om te groeien maar dat doe je niet alleen.

samen staan we sterk-victoria juwelen
Jolanda Veneman-Victoria Sieraden-victoria Juwelen

Jolanda Veneman

Samen voor een gezamenlijk doel gaan is essentieel voor een goede samenwerking. Wanneer ieder elkaar ondersteunt kunnen ze elkaar aanmoedigen om door te gaan, ook in moeilijke tijden. Door een gezamenlijk doel te hebben, een gemeenschappelijk doel te bereiken, leidt dit tot een gevoel van samenwerking en voldoening. Of het nu gaat om persoonlijke relaties of professionele relaties, het bieden van ondersteuning en het hebben van een gezamenlijk doel zijn belangrijke ingrediënten voor succes en groei.

Ik ben niet alleen consulente maar ook groepsvertegenwoordiger van Victoria Sieraden “Alone you can do so little , together you can do so much” en daar sta ik voor. Succes komt niet alleen maar juist met elkaar.

samen staan we sterk

Workshops

Als groepsvertegenwoordiger van Victoria’s sieraden consulente, ben ik ontzettend trots op ons team. Samen werken we hard om onze klanten de beste service te bieden en hen te helpen bij het vinden van hun perfecte sieraad. Ik ben onder de indruk van de toewijding en passie die elke consulente inbrengt, en ik geloof dat dit de sleutel is tot ons succes. Met een fantastisch team om mij heen, ben ik ervan overtuigd dat we elke uitdaging aankunnen en nieuwe hoogtes kunnen bereiken.

Iedere consulente krijgt de tools uitgereikt om succesvol te worden. Met MY COM krijgt iedere consulente van Victoria toegang tot exclusieve foto’s, video’s, facebook banners, citaten etc.. die je kan inzetten om jouw persoonlijke doelen te halen en ik ga jouw daarmee helpen. Ook krijgt iedere consulente een eigen persoonlijke site met een ingebouwde E-Shop ( webshop ).

victoria juwelen - victoria sieraden - samen sterk-workshops

samen sterk

Niet alleen Victoria biedt goede ondersteuning maar als groepsvertegenwoordiger is mijn motto altijd: “you ” You’ll never walk alone

Iedereen heeft zijn eigen kernkwaliteiten maar daarbij ook zijn valkuilen. Om het beste uit jezelf te kunnen halen organiseer ik samen met mijn man ook workshops met de IK Academie. De IK academie heeft hele goede workshops geschreven die jou als consulente gaan helpen om nog succesvoller te worden. Het mooiste is dat je als team met elkaar maar ook van elkaar leert. Als zelfstandige is het een geweldige ervaring om in een team samen te werken. Het delen van ideeën, het oplossen van problemen en het bereiken van doelen heeft een positieve uitwerking in het team. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we zoveel meer bereiken dan wanneer we alleen werken. Laten we ons allemaal inzetten om ons team tot een succes te maken!

Gertjan en Jolanda
Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.