victoria sieraden en juwelen

GASTVROUW BIJ VICTORIA SIERADEN

Als gastvrouw van een sieradendemo krijg je de unieke kans om jouw vrienden en familie kennis te laten maken met de prachtige collectie sieraden van de consulente. Het is een bijzonder plezierige ervaring om te zien hoe iedereen enthousiast wordt van de verschillende stijlen en designs die worden gepresenteerd.

Als gastvrouw kun je genieten van de waardering van jouw gasten en hen een onvergetelijke avond bezorgen. Je hebt de kans om nieuwe relaties te smeden, creativiteit te stimuleren en natuurlijk om zelf ook prachtige sieraden te scoren!

Een onvergetelijke avond

Door het organiseren van een sieradendemo zorg je voor een inspirerende en gezellige sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van het bekijken en passen van de sieraden. Het is een geweldige manier om nieuwe dingen te leren en een onvergetelijke avond te beleven met jouw dierbaren.

Dus waar wacht je nog op? Organiseer jouw eigen sieradendemo en geniet van alle plezier en voldoening die het met zich meebrengt!

Een demo... hoe verloopt dat?

Een Victoria demo is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met vrienden, collega’s of familie. Het is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van iets waar alle vrouwen van houden: sieraden! Combineer dit met heerlijke drankjes en hapjes en je hebt gegarandeerd een geweldige tijd.

Als je hulp nodig hebt bij het organiseren van zo’n bijeenkomst, kun je altijd terecht bij je Victoria Consulente. Zij helpt je graag op weg en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij optimaal kunt genieten van deze speciale gelegenheid. Het kan niet eenvoudiger dan dat!

1,2,3...PARTY

Hoe gaat het boeken van een party in zijn werk?

Jolanda Veneman
Bel Jolanda Veneman
Neem even telefonisch contact met mij op. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.
afspraak maken met consulente victoria sieraden
Pak de agenda erbij
Kies een datum die jou het beste schikt en je Consulente past zich aan.
victoria party organiseren met gastvrouw- Gastvrouw bij Victoria
ontspan en geniet
Dit is jouw moment! Ik zal er alles aan doen om jullie een leuke tijd te bezorgen. Hoe meer er verkocht wordt op je demo, hoe groter jouw voordelen zijn.

VOORDELEN BIJ HET ORGANISEREN VAN EEN PARTY

Benieuwd wat we voor jou in petto hebben als je een demo organiseert?

WELKOMST GESCHENK GASTVROUW-VICTORIA SIERADEN EN JUWELEN

EEN WELKOMST GESCHENK

Gewoon al om te bedanken ontvang je van ons een welkomstgeschenk ( een prachtig sieradendoosje voor op reis) of een verrassingssierraad
Gratis juwelen - party gastvrouw victoria sierraden en juwelen

gratis juwelen

Je kiest zelf gratis juwelen t.w.v. 10% van het toitaal verkochte bedrag ( vanaf een verkoop van €300.=
gratis sieraden - party gastvrouw-victoria sieraden en juwelen

een luxe sierraden doos

Je krijgt een luxe sierradendoos naar keuze uit de MYBOX set ( geldig vanaf een verkoop van €650.=.) Deze sierradenbox bestaat uit verschillende modulaire vakken en is super praktisch om de sierraden in op te bergen.

€20.= extra voordeel bij je volgende party

Gezellige demo gehad? Wil je als eerste de volgende collectie ontdekken? Prik tijdens je demo een volgende datum vast en je krijgt een aankoopbon t.w.v. €20.= die je kan uitgeven op je volgende party.

aankoopbonnen voor de vriendinnen

Elke vriendin die tijdens jouw Victoria demo een neiuwe afspraak vastlegt, krijgt een aankoopbon van €15.= die ze zal kunnen inleveren op haar eigen demo.

een onvergetelijke avond

Het voelt als een feestje en een onvergetelijke gebeurtenis waar jij een gezellig middag met vrienden en/of familie bent samen geweest. De party is een sieradenfeest en de perfecte combinatie van plezier en creativiteit.

Tips & tricks

party victoria sierraden en juwelen

Beperk je niet in het aantal mensen die je uitnodigt

Hoe meer dames op je demo, hoe hoger het verkochte bedrag en hoe meer geschenken je ontvangt! Vraag zeker aan je vriendinnen om zelf ook een vriendin uit te nodigen, aan je mama om je tantes mee te brengen…

sierraden party - victoria juwelen

Laat je vriendinnen al vooraf bestellen

Niet al je vriendinnen kunnen aanwezig zijn op je demo… stuur hen jouw link naar de Victoria eshop. Met een paar klikken kiezen ze hun favoriete juwelen en bestellen ze online!

party met victoria sieraden en juwelen

Voorzie een hapje en drankje

Hou het eenvoudig: koffie en wat koekjes in de namiddag. Een drankje met chips tijdens het aperitief. Of waarom geen snoep! En als het mooi weer is, organiseer je demo in je tuin?

vaak gestelde vragen

Moet ik een minimum aantal personen uitnodigen voor mijn Victoria demo?

Absoluut niet: jouw Victoria demo, dat is jouw moment, jij beslist! Je nodigt uit wie je maar wil: je zus, je mama, je vriendinnen, je buurvrouw, je schoonheidsspecialiste, je kapster, een collega … Er is geen minimum aantal deelneemsters vereist. Je Victoria Consulente zal je enkele tips en trucs geven om je te helpen bij het versturen van de uitnodigingen. Vergeet niet dat hoe meer deelnemers je hebt voor je demonstratie, hoe hoger het bedrag van de verkoop zal liggen en hoe meer geschenken en aankoopbonnen voor juwelen je zal ontvangen! Dus aarzel niet om aan je vriendinnen voor te stellen om bijvoorbeeld een vriendin mee te brengen!

Hoe kan ik de demo het beste voorbereiden?

Slechts één tip: hou het eenvoudig! Je hoeft geen duizend-en-een-fantasietjes te gebruiken, je gasten komen vooral om jou te zien en een geweldige tijd onder vriendinnen te hebben! Voorzie gewoon iets te drinken en een kleine snack (chips, crackers, koekjes, cakes of gewoon snoep). Je Consulente doet de rest: zij komt ongeveer 1 uur van tevoren bij je thuis om de collectie op te zetten. En als het mooi weer is, waarom houd je je demonstratie dan niet in de tuin?

Hoe lang duurt een demo van Victoria gemiddeld??

Dat varieert erg. Een Victoria demo kan 1 uur duren, maar ook een hele middag. Het hangt in de eerste plaats af van de tijd die je wil besteden, het aantal aanwezige gasten, het enthousiasme van elk voor de collectie, het aantal juwelen dat iedereen zal proberen … Aan de andere kant duurt een video demo over het algemeen minder lang (iets minder dan een uur).

ja dit wil ik ook!

Ben jij ook overtuigd en vindt jij het super leuk om samen met mij jezelf, vrienden, familie een onvergetelijke avond of middag te bezorgen dan neem snel v=contact met my op. Samen gaan we aan de slag om er een succes van te maken.

Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.