JOLANDA VENEMAN
CONSULENTE BIJ VICTORIA SIERADEN

HALLO IK BEN JOLANDA

Ik ben Jolanda Veneman, woonachtig in Geldrop. Ben getrouwd en heb een paard en een hondje. Ik werd een keer uitgenodigd om op een party van Victoria Sieraden te komen kijken bij mijn overbuurvrouw. Tot mijn verbazing vond ik de sieraden erg mooi en betaalbaar. 

Ik heb sieraden altijd mooi en vrouwelijk gevonden, dus was ook erg gepassioneerd. Zo is mijn interesse 4 jaar geleden ontstaan om consulente van victoria sieraden te worden. Ik kan mijn eigen tijd bepalen, zonder verplichtingen en toch leuk bijverdienen.

Ik ben een persoon die staat voor verbinding, evenwaardigheid, eerlijkheid en loyaliteit. Ik vind het leuk om mensen bij elkaar te brengen en te verenigen, en ik behandelen anderen altijd met respect en waardigheid, ongeacht hun achtergrond of status. Mijn eerlijkheid en loyaliteit zijn onwankelbaar en ik ben daardoor een betrouwbare en gewaardeerde vriend en collega.

 

Jolanda Veneman- Victoria Sieraden

groepsvertegenwoordiger

Victoria Sieraden heeft in Nederland en België meerdere groepsvertegenwoordigers. Sinds kort ben ik ook groepsvertegenwoordiger van een aantal consulente in de regio brabant en Limburg. Ik doe dit met veel plezier. Vindt jij het leuk om ons team te versterken, dan neem contact met mij op.

ik wil iedereen bedanken

Iedereen bedankt die deze website bezoekt en die zich meer verdiept in Victoria Sieraden. Misschien zie ik U terug als Gastvrouw of Collega.

Bij schoonheid gaat het niet alleen over de buitenkant. Schoonheid komt ook van binnen en mag ook gezien worden.

Jolanda Veneman Consulente Victoria Sieraden
Jolanda Veneman-victoria Sieraden
Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.