GARANTIE BEPALINGEN

KWALITEITS-SIERRAAD MET GOEDE GARANTIE VOORWAARDEN

Als trots bedrijf dat kwaliteitssieraden maakt, willen we ervoor zorgen dat je er lang van kunt genieten. Daarom krijg je bij elk Victoria–sieraad dat je koopt een uniek garantie- of aankoopbewijs. Onze sieraden zijn nikkelvrij en voldoen aan de Europese richtlijnen. We laten onze sieraden regelmatig testen in een onafhankelijk laboratorium in Zwitserland, genaamd Laboratoires Dubois. Zo ben je er zeker van dat je een kwaliteitsproduct koopt. Kortom, bij Victoria sieraden kun je erop vertrouwen dat je een kwaliteitssieraad koopt waar je nog lang van kunt genieten. Met ons garantie- en aankoopbewijs ben je verzekerd van een veilige aankoop en goede service.victoria makes you shine

authenticiteits-stempel

Ieder Victoriasieraad is, indien technisch mogelijk, voorzien van onze authenticiteits-stempel. Voor sieraden die niet onder de garantie op de afwerking laag vallen, ontvang je een uniek aankoopbewijs. Mocht er onverhoopt een fabricagefout in het juweel zitten, dan wordt dit door onze technische dienst erkend en vervangen we het sieraad gratis voor je, mits dit gedekt wordt door het garantie- of aankoopbewijs.

Let op: de garantie dekt geen beschadigingen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik van de sieraden of normale slijtage.

2 jaar garantie

Voor uurwerken geldt een waarborg van 2 jaar, met uitzondering van glasbreuk, batterij en slijtage van de uurwerkband

garantie op stenen, uurwerk en verkleuring

10 jaar garantie:
Bij onze sieraden voorzien van een goude, rhodium of palladiumlaag en de stalen sieraden voorzien van een ion plating laag heb je 10 jaar garantie op de afwerkingslaag van de sieraden (vanaf de aankoopdatum van het sieraad).

2 jaar garantie:

Voor uurwerken geldt een waarborg van 2 jaar, met uitzondering van glasbreuk, batterij en slijtage van de uurwerkband.

1 jaar garantie
Voor steenverlies geldt een waarborg gedurende 1 jaar. Houd er rekening mee dat garantie op sieraden meestal beperkt is tot bepaalde voorwaarden, zoals bijvoorbeeld dat de schade niet is ontstaan door verkeerd gebruik, verwaarlozing of normale slijtage. 

Sieraad herstellen

Je kan natuurlijk ook op ons rekenen mocht je juweel schade vertonen die niet gedekt is onder de garantie voorwaarden. Hiervoor kan je een beroep doen op onze (betalende) reparatiedienst die je een passende oplossing zal voorstellen voor zover de schade herstelbaar is.
victoria sieraden-garantie voorwaarden

vaak gestelde vragen

“Ik heb geen contact meer met mijn Victoria Consulente, hoe kan ik een sieraad ruilen/laten herstellen?”

Het kan spijtig genoeg gebeuren dat een Consulente niet meer antwoordt (bijvoorbeeld als ze niet meer voor Victoria werkt). In dit geval vragen we je om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail (info@victoria-benelux.com) of telefonisch op 02 344 60 88, met vermelding van het onderwerp van je verzoek. Wij helpen je graag verder.

“Ik ben één oorbel kwijtgeraakt, kan ik die, die ik heb verloren gewoon opnieuw aankopen?”

Een oorbel die in de gootsteen valt tijdens het insteken … het gebeurt zo snel! Bij Victoria kan je een enkele oorbel kopen van je favoriete paar. In plaats van de volledige prijs voor het paar oorbellen te betalen, vragen we je slechts de helft van de prijs (50%). Voor een paar oorbellen van bijvoorbeeld 29 €, betaal je slechts 14,50 € voor de oorbel die je hebt verloren. Neem contact op met je Victoria Consulente voor meer informatie, zij zal je begeleiden bij de procedure die moet worden gevolgd bij onze Klantendienst.

“Hoe werkt de dienst na verkoop bij Victoria?”

Neem contact op met je Victoria Consulente, die zal je begeleiden bij vragen rond omruilen, terugsturen of herstellingen. Zij zal je advies geven, je juwelen terugsturen en ons technisch team opvolgen. Mocht je een probleem ondervinden, dan kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail, wij helpen je graag verder.

“Hoe lang vallen mijn Victoria sieraden onder de garantie?”

Bij messing of zilveren juwelen voorzien van een goud-, rhodium- of palladiumlaag en de stalen sieraden voorzien van een ion plating laag ontvang je een uniek Victoria garantiebewijs: zo beschik je vanaf de aankoopdatum over 10 jaar garantie op de afwerkingslaag van de sieraden. Voor uurwerken geldt een waarborg van 2 jaar, met uitzondering van glasbreuk, batterij en slijtage van de uurwerkband. Voor steenverlies is de garantie beperkt tot 1 jaar. Als er zich een probleem voordoet, vragen wij je om zo snel mogelijk contact op te nemen met je Victoria Consulente, die voor jou contact opneemt met onze Klantenservice.

dit unieke garantiebewijs goed bewaren
garantiebewijs victoria juwelen-victoria sieraden
Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.