Victoria Sieraden

victoria sieraden

Bij sieraden van Victoria kiezen wij alleen de beste materialen: ze worden gemaakt uit duurzaam edelstaal 316L of massief zilver 925/000 afgewerkt met een anti-oxidatie rhodium laag, of messing verguld in een 18-karaats goudbad. Rosé- of goudkleurige stalen sieraden zijn afgewerkt met een ion-plating laag in 18 karaat goud, de meest innovatieve technologie met een optimaal resultaat.

Kwaliteitsvolle steen en natuurlijke parels

De stenen in onze sieraden van Victoria worden bijzonder nauwgezet en volgens vooraf bepaalde patronen met de hand geplaatst. We gebruiken hiervoor zowel zirkoniumoxide (een onverslijtbare synthetische steen die de schittering van een diamant evenaart) als gekleurd kristal dat ons een grote variëteit in kleurtinten toelaat en edelstenen. Onze parelsieraden zijn gemaakt met natuurlijke zoetwaterparels of parelmoer parels. In sommige sieraden gebruiken we natuurlijke hematietkralen of gekleurd email dat met de grootste zorg handmatig wordt aangebracht.

Uiteraard zijn alle Victoria sieraden, conform met de Europese richtlijnen  gewaarborgd nikkelallergie vrij: ze worden hierop regelmatig gecontroleerd in een onafhankelijk laboratorium (Laboratoires Dubois- Zwitserland).

victoria sieraden - victoria juwelen

authenticiteits-stempel

 Elk sieraad van Victoria is (behalve indien technisch onmogelijk) voorzien van een authenticiteits-stempel.

Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.