CONSULENTE WORDEN
Victoria make you shine

wordt consulente bij victoria sieraden

een nieuw avontuur starten

Ooit dachten ze dat het slechts een tijdelijke manier was om wat extra geld te verdienen. Ze hadden geen idee of ze wel genoeg Gastvrouwen konden vinden, en hadden geen idee van de financiële beloning en de reizen die ze samen zouden kunnen maken. Maar nu, vandaag, zijn deze vrouwen vol vreugde en trots op hun onafhankelijkheid, terwijl ze hun enthousiasme als consulente bij Victoria delen met anderen.

Je hoeft geen geld uit te geven alvorens geld te verdienen.

Victoria leent je kosteloos een complete collectie sieraden voor je demo’s. Je kan als consulente bij Victoria rekenen op een persoonlijke ondersteuning en een gratis startpakket. Naast de commissie op elk juweel dat je verkoopt, krijg je ook veel voordelen in natura: gratis juwelen, goodies, modeaccessoires…

consulente worden bij victoria sieraden en juwelen
victoria sieraden en juwelen

Je bent je eigen baas en bepaalt wanneer en hoeveel je wil werken.

Als Consulente bij Victoria heb jij de vrijheid om te kiezen hoe je je tijd indeelt voor verschillende activiteiten, zoals het plaatsen van nieuwe promoties op Facebook of Instagram, het bellen van klanten om demo’s te plannen, het bezoeken van een Gastvrouw voorbereiding van een demo, het geven van apero demo’s op vrijdagavonden of het opnemen van video demo’s op zondagochtend vanuit jouw huis. Jij bent volledig in controle over jouw agenda.

je krijgt een eigen e-shop voor online winkelen

Als Consulente bij Victoria ben je natuurlijk niet altijd bereikbaar. Ook jij hebt natuurlijk een keer vakantie of je bent met vriendinnen gezellig een weekendje weg. Geen probleem want jij hebt natuurlijk iedereen al de gegevens gegeven van jouw eigen shop. Dat is toch geweldig!

Terwijl jij ongestoord van jouw vrije tijd kan genieten, kunnen mensen toch sierraden kopen en direct op ieder gewenst adres laten afleveren. Alles wordt voor je geregeld en je hoeft niets te doen. Daarbij ontvang jij over deze verkopen ook nog een beloning. De complete shop staat geheel tot jouw beschikking compleet met alle informatie en betaling systeem.

Weten hoe dit werkt? Kijk dan eens hier.

een HECHTE TEAM waar we info delen, elkaar steunen en... samen reizen!

Jij bent lid van een groep consulenten die wordt geleid door een groepsvertegenwoordiger. Jullie komen regelmatig bijeen voor vergaderingen en seminars waarbij je vragen stelt, naar de adviezen van anderen luistert en jouw eigen ervaringen deelt. Daarnaast zijn jouw collega’s ook goede reisgenoten waarmee je samen feestjes kan bouwen en nieuwe plaatsen kan ontdekken. Kortom, er heerst altijd een goede sfeer binnen jullie groep.

HECHTE TEAM SPIRIT
informatie-consulente bij victoria sieraden en juwelen

Nieuwe mensen ontmoeten

Bij elke demo van Victoria’s sieraden heb je de mogelijkheid om nieuwe gastvrouwen en klanten te ontmoeten, en sommigen van hen kunnen zelfs goede vrienden worden. Bovendien heb je tijdens elke vergadering, seminar of reis met Victoria de kans om collega’s uit het hele land te ontmoeten, wat kan leiden tot het opbouwen van nieuwe vriendschappen.

onze brochure

Ontdek meer informatie over de job als Victoria Consulente.

Download hier de brochure

ik wil ook consulent worden

"Ik ben reuze enthousiast en kan niet wachten om te starten"

Ik wil mij direct inschrijven

Super leuk dat jij interesse hebt en ik wil je graag beter leren kennen! Schrijf je snel in en ik neem z.s.m. contact met jou op.

 

Met vriendelijke groeten:

Jolanda Veneman

anja consulente bij victoria sierraden en juwelen
Anja, 41 jaar full time groepsverantwoordelijke Victoria.

Ik was een typisch mamaatje: huisje, tuintje, kids en part time job... toen zocht ik een nieuwe uitdaging en ben als Consulente gestart. Ik wist niet dat ik zo ondernemend kon zijn. Ik haal er zoveel voldoening uit. Victoria is echt mijn passie en dat is mijn succes.

Cherida Docente en trauma coach.

Ik ben enthousiast en hou van mensen. De Victoria demo's die ik organiseer, geven me extra energie. Ik heb de vrijheid om te bepalen wanneer en hoeveel ik werk.

Elke, 32 jaar en zelfstandige taxichauffeur.

Ik ben bij Victoria begonnen omdat ik een bijverdienste zocht. Ik had echt niet verwacht dat ik zoveel zou verdienen. Dankzij Victoria heb ik mijn huis kunnen kopen en zijn we gestart met de verbouwingen.

Evelyne, 20 jaar Studente Agogische Wetenschappen.

Ik hou van juwelen en ben sociaal. De job als Consulente is dus ideaal voor mij. Door Victoria durf ik meer en ben ik veel zelfstandiger geworden. Ik gebruik Facebook en Insta om mijn activiteit te promoten en krijg super leuke reacties.

Deze website victoriasieraden.nl is géén officiële website van Victoria Juwelen Benelux. De website wordt beheerd door Jolanda Veneman, een consulente en groepsvertegenwoordiger van Victoria gevestigd in de regio Brabant. De officiële website van Victoria sieraden is victoria-benelux.com. We willen benadrukken dat de alle foto's, films en citaten die betrekking hebben op de sieraden auteursrechtelijk zijn beschermd en eigendom zijn van Victoria Juwelen. Wij willen u wijzen op de opgemaakt disclaimer van Victoria Juwelen.